Zakelijke verzekeringen

Bescherm jezelf, je bedrijf, je goederen en je werknemers. Ondernemen gaat gepaard met risico’s die je niet altijd zelf in de hand hebt. Zowel voor een eenmanszaak, vennootschap als KMO, voor elke sector hebben we een oplossing op maat.

Elke expert binnen ons team heeft een uitgebreide sectorgerichte productkennis. Zo kan je in ons verzekeringskantoor altijd terecht voor een gesprek met een expert die jouw sector tot in de diepte kent en steeds op de hoogte is van alle laatste ontwikkelingen en de voor jou relevante waarborgen.

U en uw mensen

Personeel en helpers, zaakvoerders: ongevallen en ziekte, pensioenvorming, hospitalisatie, inkomensverlies

Meer info

Uw bedrijfswerking

Aansprakelijkheid, rechtsbijstand, objectieve aansprakelijkheid, tienjarige aansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid

Meer info

Uw patrimonium

Gebouwen, materieel, koopwaar, inboedel, teelten, geld en waarden, bedrijfsschade, cyberrisk, milieuschade

Meer info

Uw voertuigen

Aansprakelijkheid, rechtsbijstand, schade voertuigen, schade lading, bijstand

Meer info

Sectoren waar we sterk in zijn

Agro

Zowel KBC als ons agentschap zijn marktleider in de sector van land- en tuinbouw. We kennen de sector door en door en spreken dezelfde taal. Bovendien hebben we heel wat unieke oplossingen op maat van de sector.

Meer info

Bouw

Heel wat aannemers, van ruwbouw tot afwerkingsbedrijven, zijn bij ons verzekerd. We kennen de sector en specialiseren ons dag na dag zodat we nog beter kunnen inspelen op de vragen in deze risicovolle business.

Meer info

Horeca

In onze regio vind je heel wat gekende horecazaken. Wij mogen er heel wat verzekeren. We zijn dan ook vertrouwd met de risico’s die hieraan verbonden zijn.

Meer info

Handel & Diensten

We zijn zelf zelfstandige handelaars actief in de lokale middenstand, we kennen dus de specifieke noden van de sector en kunnen snel inspelen op uw vragen.

Meer info

Medische vrije beroepen

Ons kantoor in St-Gillis ligt op een boogscheut van het AZ St Blasius, niet verwonderlijk dat heel wat dokters en paramedici ons reeds hun vertrouwen gaven. We hebben onze eigen experten die deze sector door en door kennen en kiezen voor een pro-actieve aanpak.

Meer info