Word jij onze nieuwe collega?

Het team van Baken 92 is op zoek naar een adviseur verzekeringen met goesting. Misschien ben jij dat wel? Zin in een toffe job in de buurt in een hecht team? Wij zijn op zoek naar jou. Je werkt nauw samen met je 7 collega’s om verzekeringsproducten te verkopen. Je komt dagelijks in contact met […]

Word jij onze nieuwe collega?

Het team van Baken 92 is op zoek naar een adviseur verzekeringen met goesting. Misschien ben jij dat wel? Zin in een toffe job in de buurt in een hecht team? Wij zijn op zoek naar jou. Je werkt nauw samen met je 7 collega’s om verzekeringsproducten te verkopen. Je komt dagelijks in contact met de klanten van het agentschap: particulieren, zelfstandigen en ondernemingen. Allemaal klanten die veel expertise nodig hebben. Geen dag is dezelfde in deze job.

Wat houdt je functie in?

  • Als adviseur help je klanten met al hun verzekeringsvragen, meestal op kantoor maar soms ga je ook naar hen toe. Commerciële kansen ontgaan jou niet.
  • Je werkt zelfstandig: offertes opmaken, polissen opstellen en onderhandelen met je klanten. Uiteraard kun je altijd rekenen op de ondersteuning van je ervaren collega’s.
  • Je bouwt een vertrouwensrelatie uit met je klanten, KBC Verzekeringen en de experts.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt commerciële feeling, bent vlot in de omgang en klantgericht.
  • Je speelt proactief in op de behoeften van onze klanten en verleent advies op een professionele manier.
  • Je durft zelf initiatief te nemen en je werkt resultaatgericht.
  • Je beheert je dossiers nauwgezet en houdt zorgvuldig alle betrokkenen op de hoogte.
  • Je hebt interesse in de verzekeringswereld en bent leergierig. Je kunt goed samenwerken en stelt het teamresultaat voorop.

Wat hebben we te bieden?

Je komt terecht in een dynamisch agentschap met 3 kantoren (Lebbeke, Sint-Gillis-Bij-Dendermonde en Buggenhout) in een competitieve arbeidsmarkt, bij een lokale werkgever in volle groei. Je krijgt een contract van onbepaalde duur en een mooi loonpakket met aantrekkelijke voordelen (zoals een groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques).

We hebben veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling: van bij de start kun je rekenen op een basisopleiding en een degelijke ondersteuning op je werkplek. Je krijgt alle kansen om te groeien in je job.

Interesse? Laat van je horen!

Heb je minstens een bachelordiploma (bij voorkeur Financiën en Verzekeringswezen) en zegt de verzekeringswereld je wel wat? Stuur je sollicitatiebrief en je cv dan zeker naar kimberly.vankeer2@verz.kbc.be

Wil je meer weten over de inhoud van de functie, dan kun je terecht bij Van Keer Kimberly op het nummer 052/39.72.12